Alla inlägg under augusti 2012

Av livetsompiffopuff - 9 augusti 2012 12:24

Idag har jag helt klart vaknat på fel sida av sängen. Jag är sur och grinning. Jaja, det finns inget att göra åt det. det är bara att stå ut och försöka att inte snässa för mycket åt folk.

ush, jag kommer troligen att få ont i huvudet idag, jag brukar få det när jag är på dåligt humör.


Mitt humör kommer troligen inte bli bättre av att jag ska träffa mitt ex i dag.   Har lite saker som jag glömde hemma hos honom, å jag ska få tillbakas dom idag. USh det kommer bli så mysko att träffa honom igen.


// PIFF

Av livetsompiffopuff - 8 augusti 2012 22:27

Hej alla knapper stekta råtor!!

Idag skulle jag vara barnvakt till lillsyrran. Men smart som man är så säger man åt henne att ringa någon kompis, och när hon frågar hur länge hon får stanna så svarar man att hon inte behöver komma hem fören mamma är hemma. Och plötsligt får man en hel dag då man kan hitta på annat!!   

Visst är det smart??


Jag har också varit hos frisören idag, men inte fören på eftermidagen. Det finns inget bättre än att känna sig nyklipp och fräsch!


// PIFF

Av livetsompiffopuff - 8 augusti 2012 17:21

Imorse var jag tvungen att gå upp kl 7, för att jag skulle hinna till frisören. Det var litte tidigt tycker jag, men värt vare   . Belv jätte nöjd!

   fast det är Väldigt ovant att ha kort hår igen. Hade håret till nyckelbenen å klipte av det till hakan. Så nu när jag drar fingrarna genom håret så känns det som att allt hår är borta. Får hoppas på att man vänjer sig, men det gör man väll alltid?   


Nu blire mat å sen kommer Sebastian, och senare ikväll så ska vi gå på utomhus bio. De blir spännande. på bion kommer dom visa TIntin, den nyaste filmen. Vi får hålla tummarna för att det inte börja regna, då blire väldigt blött å kallt, och inte lika mysigt att se på filmen.

 Ska dra nu, så att ja hinner fixxa mej innan Sebastian kommer. kramar från Puff

  

Av livetsompiffopuff - 8 augusti 2012 11:59

Jag är fast i musiken, kan inte gå någon stans utan musik. Den följer me över allt. Även när jag har glömt musiken hemma så kan jag höra den ändå. Kan vara nån som lyssnar på bussen, eller kanske nån som spelar nått på stan. Musik finns över allt om kring oss, bara men lyssnar tillräckligt noga så hör man musik.

  Jag tror inte att de går att leva utan musik, för även om man tar bort all musik så kommer man alltid att kunna höra musik. För musiken finns i allt, vi hör det vi vill höra. Kan vara en fågel som kvittar, vinden som blåser i trädet elr kanske en vattenkran som står å rinner. Om man bara sätter ihopp några ljud, så blire musik.

Vi är fast i Musiken!


från Puff

  

Av livetsompiffopuff - 7 augusti 2012 21:08

Igår firade jag å Piff våran födelsedag. Dock så vare litte tidigt, vi fyller igentligen inte år fören på måndag. men trevligt hade vi iallafall, många presenter, trevligt folk och mycke skratt. De ända som inte var så bra, var nog vädret. det regnade till o från hela dagen, så det gick inte att vara ute. De var litte synd.

   det är tur att det finns sälskaps spel. Jag, Piff, Sebastian och DK satt å spelade det när det regnade för mycke. Vi spelade Blokus och sätt sprätt på en miljon. Jag van på båda två  .

   Sen på kvällen kom Polat. Vi försökte då att få honom att åka skateboard, men de gick ingge vidare. För de började regna. Så då fick vi göra nått annat iställe. Vi spelade buzz å såklart så van jag på det okså   

                                          

                                               från Puff

  


Av livetsompiffopuff - 7 augusti 2012 20:54

HEJ!

Funderar på om jag skulle behöva börja med min astma medicin igen.

(det var några år som jag sedan använde medicinen)

Har förts haft innebandyträning då var det inga som helst problem. Först  i slutet av tränningen vart det jobbigt, mina kraffter brukar inte ta slut så fort som de gjorde då.

Sen när jag kom hem så hade mamma vikt tvätt å jag blev tvungen att bära upp flera högar.

När jag hade gått upp o ner i trpporna sådär 3 gånger fick jag svårt och andas, och jag sitter fortfarnade och flåssar. Det har jag gjort i typ en halvtime nu.

// piff

Presentation


hej!
Vi som driver bloggen heter piff och puff. på fritiden tycker vi om att spela innebandy, åka skateboard och läsa böcker, man skulle kunna säg att vi har ett eget bibliotek (285 st + en flyttkartong ute på vinden).

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards