Alla inlägg under augusti 2012

Av livetsompiffopuff - 24 augusti 2012 21:54

hej!

Idag har jag träffat Alva. Måste säga att det var länge sen, nästan för länge sen som vi sågs. Hon hade skaffat kille och jag kännde mig väldigt utanföör när både Puff och hon pratade om sina killar (och det gjorde dom väldigt mycket).  

hmmm... får väl se till att skaffa mig en så att jag sliper känna mig utanför   

När jag åkte hem sen så träffade jag på min kusin på bussen. Kom på att hon blir precis likadan som mig när hon är övertrött. hiihi, men kul blev det. ^^ vi kom fram till att det märks att vi är kusiner eftersom vi båda har exakt samma humor och blir precis lika dana när vi är övertrötta.

Dessutom drack hon Red Bull tror ni att det hjälpte något?? Näää, inte direkt. Hon blev bara mer hyper än vad hon redan var. Hihi hon blev lika hyper som jag kan bli ibland...

Hihiihi, undrar om de på bussen blev trötta på oss??     

Sov sött och dröm om alla småkryp ni mött // PIFF

Av livetsompiffopuff - 24 augusti 2012 13:02

Det var så skönt att vakna imorse och inse att det inte var någon skola idag.  Vi var lediga idag eftersom det är ettornas dag idag, då alla ettor leker lekar och lär känna varandra i klassen. Alla andra (tvåor och treor) är lediga idag. Whoohoo! så skönt!

Borde egentligen börja på svenska uppsatsen, (som ska handla om sitt bästa minne från i sommarlovet) och börja med debatten vi ska ha nästa vecka. Men jag orkar inte. Så det får väl bara bli en slappar dag idag.   

// PIFF


Av livetsompiffopuff - 23 augusti 2012 17:15

  Hej!

Vi har fått en ny idrottslärare som är aaasss läskig. Han ser ut som en trevlig gammal morfar. Men det är han inte. Han har varit någon slags millitär eller nåt sånt, och man gör som han säger. Så är det bara!

Det var en i min klass som inte hade några skor, han stälde sig framför henne och skrek att hon skulle fixa ett par skor till nästa gång. Superläskig ju. Rätt säker på att hon kommer ha ett par skor nästa gång det är idrott...


Jag har ont i huvudet och är trött. Vet inte hur jag ska orka tränna ikväll. jajaj, får väl göra mitt bästa ändå. Le och se glad ut så löser sig allt ska ni se...  Det är tur att man är ledig imorn eftersom tränningen är så sent. 20.30- 22.15

vet inte riktigt hur jag ska klara två så sena träningar i veckan när skolan har dragit igång på riktigt.


//PIFF




Av livetsompiffopuff - 22 augusti 2012 14:57

Hej hopp gummi knopp!!

Idag gick jag till programrektorn och frågade om det skulle bli någon kinesiska 2, men det skulle det inte. :(

Så nu måste jag tydligen välja ett nytt språk. Det enda språk som jag kunde välja på (om jag inte vill gå kvällskurser förstås) var italienska, och det vet jag inte riktigt om jag skulle vilja läsa.  

Så nu skulle jag behöva hjälp! Ska jag gå på italienska eller ska jag ta någon kvälls kurs?? om det blir kvällskurs, vad ska jag välja för språk isf??? Det finns: Albaniska, Amhariska, Arabiska, Bengali, Bosniska, Kroatiska, Serbiska, Dari, Finska, Grekiska, Isländska, Kurdiska, Persiska, Polska, Ryska, somaliska, thailändska, tigrin och turkiska.

det finns ju dom vanliga oxå : tyska, spanska, och franska, men dom vill jag inte läsa. Vill helst ha något uda, me coolt språk  .


Skulle vara jätte trevligt om jag kunde få lite förslag på hur jag ska göra!! tack på förhand! :D


//PIFF

Av livetsompiffopuff - 21 augusti 2012 19:38

Hej!

Måste säga att den här dagen har gått väldigt segt idag. När det var dags för lunch så känndes det som om vi skulle sluta då. Men nej, nej, inte då. Det måste vara en lång lunch och en lång lektion efter det. Hmmm.   

dessutom fick vi en "diagnos" men den var som ett prov. Ska lärarna inte vara snälla första dagarna??   


Alla lärarna vi hade idag sa att det var jätte trevligt att träffa våran klass, eller inte riktigt alla. Det var faktiskt en som sa nu kommer helvetet bryta ut nästan varje dag. ( MIn klass kommer faktist ha honom, Måndag, Tisdag, onsdag och torsdag) Haha, vilken elaking!! så hämska är vi inte?   


Vill ni veta en kul sak?? ja, det vill ni. jag har äntligen LÖST rubiks KUB!!!! TJHOOO HOOO!!!!   

stolt Tjej!!
// PIFF

Av livetsompiffopuff - 20 augusti 2012 17:49

halloj!

Jaha, då var första skoldagen avklarad. Men den var inte särskilt jobbig, började kl 13.00 och slutade kl 13.30 Det ända vi gjorde var att få vårat schema, busskort och kolla hur alla hade haft det under lovet.

Imorgon börjar skolan på riktigt. Längtar värkligen inte.

Sommarlovet har gått aldeles för fort!!! vart har det tagit vägen?!?   Det bara försvan!   


// PIFF



Av livetsompiffopuff - 19 augusti 2012 19:58

Hejsvejs!

Ja, då var man äntligen hemma. Ganska skönt, men ändå ganska tråkigt eftersom det var riktigt trevligt där borta.

Stugan vi bode i var fin, förutom alla spindlar som fanns där. En kväll när vi skulle sova kröp det omkring typ sju st spindlar i Puff o mitt tak. ush vad läskigt det var, dom skulle ju kunnat kryppa in i våra öron elr nåt sånt medans vi sov.  


På måndagen fylde Puff och jag år. Då åkte vi till Randers (stavning) regnskog och firade våraan dag där. super trevligt!

PÅ tisdagen bar det av till Djurs sommarland, å där var det riktigt KUL! Massor med bergochdalbanor och en massa andra karuseller. Det var en bergochdalbana som var en riktig copycat, den var precis som vilda mussen på Gröna lund.

Resten av veckan tog vi det bara lungt och badade i havet några gånger.  


När jag fyllde år så fick jag några ass BRA böcker. Kunde inte sluta läsa dom. Två böcker på tre dagar!!!

 Starcrossed heter serien och handlar om Helena som är en halv gud. Det flyttar in en familj som är som hon på ön som hon bor på och det börjar hända enmassa saker.... men vad det får ni ta reda på själva    hihih

Jag kan värkligen rekomendera att läsa dem.


//PiFF


(bilder kommer komma någongång senare)


Av livetsompiffopuff - 10 augusti 2012 15:15

Hej svejs!

Idag åker man till Danmark, men det blir inte fören i kväll. Vi ska åka runt 22 bara för att det tar minst åtta timmar med bil till båten.    Ush å fy, det är ju som en vanlig skoldag  (längtar värkligen inte till skolan börjar). Jaja,  det är tur att man har laddat upp med massor med filmer, musik och böcker.

Jag kommer troligen att sova ganska mycket under resan oxå, är ju inte direkt någon natt människa.   


Vi får se när näsat inlägg kommer, kommer troligen inte ha något internet när vi är borta.


Hade gott igelkott! // PIFF


Presentation


hej!
Vi som driver bloggen heter piff och puff. på fritiden tycker vi om att spela innebandy, åka skateboard och läsa böcker, man skulle kunna säg att vi har ett eget bibliotek (285 st + en flyttkartong ute på vinden).

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards