Alla inlägg den 30 augusti 2012

Av livetsompiffopuff - 30 augusti 2012 18:36

Jag å min kille ska fira 3 månader på lördag, men vi vet inte vad vi ska göra förnått. Vi hade tänkt gå på bio, men de går inga bra filmer just nu. Så vi kanske får gå på bio nån annan dag istället?

   På våra andra månadersfirande har vi spelat minigolf och åkt till Stockholm å gått på Gröna Lund. På minigolfen så förlorade jag. Men jag tog ut min "hämd" när vi va på grönan, lyckades få Sebastian att åka berg och dalbanor ( han har aldrig åkt nån sån förrut).


Kan man gå på  dubbeldejt på 3 månarsdagen? för min kille å min kopis( som okså har kille) har fått försej att de skulle vara kul, de skulle de okså. För då får jag träffa hennes kille, å Sebastian får träffa min kompis. Men är det en bra sak att göra på 3 månadersdagen? elr borde vi gå på dubbeldejt nån annan dag?

  Är det nån som har något annat förslag på vad man kan göra på 3 månadersdagen? skulle vara tacksam för förslag  


                                            från Puff



Av livetsompiffopuff - 30 augusti 2012 16:38

God dag alla underbara smygfisare!
Usch vilken hemsk eftermidag jag har haft idag.   Det var en jätte bra dag ända fram till samhälslektionen. Vi skulle debatera på lektionen och jag var faktiskt förberädd för en gångs skull. Min grupp hade monarki och republik. Jag var för monarki och den andra halvan av gruppen för republik. Men när jag skulle börja argumentera så gick det åt skogen. även fast jag hade ett papper framför mig så glömde jag bort vad jag skulle säga. det blev mest öhhh.... och hm...

eller så sa jag saker som fick hela klassen att skratta å så.    Jag tycker värkligen inte om att stå framför folk.

När jag sedan skulle ta bussen hem så kollade jag inte vilken buss jag hoppade på utan tog den första som kom. Det skulle jag inte ha gjort, hoppde helt enkelt på fel buss.

Det var lite små pinsamt och gå fram till busschauffören och be honom stanna för att man hoppat på fel buss. Specielt när bussen var full oxå. Ursäkta skulle du kunna stanna? Jag har hoppat på fel buss...

Ja, vi får väl hoppas på att det inte händer något mer pinsamt idag   

//PIFF


Presentation


hej!
Vi som driver bloggen heter piff och puff. på fritiden tycker vi om att spela innebandy, åka skateboard och läsa böcker, man skulle kunna säg att vi har ett eget bibliotek (285 st + en flyttkartong ute på vinden).

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards