Alla inlägg den 10 januari 2013

Av livetsompiffopuff - 10 januari 2013 16:08

hej hej!   
I fredags åkte jag till london och kom hem natten mellan tisdag och onsdag.

Det blev en hel del shopande. Köpte tre jackor, två par skor (ett par ett par klackskor, är värkligen inte van vid att ha det. tror bara att jag har haft ett par klackar förut.. ), och massa annat jag inte orkar räkna upp.

Vi gick på Shrekmusikalen. Han som spelade åsnan passade värkligen som åsnan.


När vi gick in i en sovernir/ sko butik så hittade jag en som nästan friade till mig. Det var nog bra att inet "L" var med tror inte att han hade tyckt om att det var någon annan kille som "flörtade" med mig.   "you are soooo beutiful, becuse you are so beutiful you'll havea realy nice price". När jag sedan skulle prova skor fanns det ingen stol att sitta på så han spran upp till våningen över och lånade en stol därifrå. Hela tiden jag var i affären kunde han inet sluta påpeka att jag var så vacker...


sista dagen gick vi och shopade i något shoppingcenter. Och det var så pinsamt. jag och Puff gick in i nån affär och då fastnade ett par stringtrosor på min väska. Galgen fastnade på nnågot sätt. Och själklart mäsrke varken Puff eller jag att dom hängde där, så gick runt flera affärer innan det var någon som kom fram till mig och berättade det. USch så pinsamt, men det blev änu mer pinsamt när jag skulle lämna tillbaka dom.. usch å fy försöka förklara att dom hade fastnat och att jag inte hade tagit dom med flit.  


// PIFF

Presentation


hej!
Vi som driver bloggen heter piff och puff. på fritiden tycker vi om att spela innebandy, åka skateboard och läsa böcker, man skulle kunna säg att vi har ett eget bibliotek (285 st + en flyttkartong ute på vinden).

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards